Hola ¡¡


¿ Te ha gustado lo que has visto ? Espero que así sea, pero de cualquier manera si

quiers dejame un comentario, plantearme una mejora u opinión, puedes hacerlo

utilizando esta página, sera bienvenida.


Muchas Gracias¡¡ 


 Míriam Giordano
22/07/2020
Estem encantats amb el servei. A part de gran fotògraf és una bellíssima persona, agradable, familiar, transparent...
Va fer el reportatge sense tenir en compte el rellotge, pausadament i amb molta paciència (ja que eren fotos amb nens petits i un nadó). Un cop realitzada la feina ens va entregar un sobre de pell preciós, amb el “pen” i les fotos que li havíem demanat. Tot molt elegant a un preu perfecte.
La qualitat de les imatges, els efectes amb la llum i els retocs impressionants! Vàrem quedar més que satisfets, el vídeo que acompanyava les fotos ens va fer plorar!
Molt recomanable i amb una visió molt moderna!
Dani & Gemma
01/03/2020
Nosaltres ja hem recorregut al Toni en dues ocasions. El primer va ser el nostre casament, molt contents, tot fet tal com nosaltres volíem i amb la màxima dedicació, esforç i sensibilitat per part seva. Vam quedar tant contents que despres li vam encarregar una sessió fotogràfica de la nostra filla quan va néixer, només dir que que la majoria les tenim emmarcades i col.locades pel nostre pis!
Per nosaltres el Toni es el nostre fotògraf per qualsevol ocasió que es presenti.
ALba i quim
03/12/2019
Alba i Quim,
Sense dubte la millor elecció pel nostre enllaç. Va saber sempre en tot moment que és el que estavem buscant i es va adaptar a les nostres necesitats. Es un grandíssim profesional que ens va donar idees en tot moment i va sortir un treball excel·lent. Fotògraf totalment equipat amb la última tecnología. Felicitats Toni per la feina ben feta! Estem molt agraïts pel tracte, compromís i per la teva serietat! Totalment recomandable!
Una abraçada


Cristina Viñals
10/01/2019
En Willy i jo ens vam casar el passat 1 de setembre (2018) i no podríem estar més content amb el resultat de les fotos!! Va ser una sort que en Toni Miquel et recomanés, de seguida et vam agafar molta confiança, cosa molt important per temes de vergonya i demés, i vas saber captar amb molta elegància un munt de moments preciosos.

Moltes gràcies per tot, recomanable 100%!
Lola Alvarez
02/11/2018
Aún sin ver el resultado de la reciente boda de mis hijos Willy /Cris.Viendo el contenido de ésta pag.Y viéndolo trabajar con aquella entrega,sensibilidad,paciencia y AMOR al trabajo,es imposible, que no sea una gran obra.
Me gusta mucho, ademas de las fotos de las bodas, las de "futuras mamas" y de recien estrenados papa.Por su sencillez,naturalidad y dulzura.
Y me encantan las palabras de Toni, desde que era pequeño.Lo que es para el la fotografía, actualmente.Una forma de vida,de expresión y de sentirse satisfecho.
Felicidades por tus éxitos, Toni.Eres un artista.
Y muchísimas gracias, por tu dedicación
Gemma
01/02/2018
Unes fotos espectaculars del meu embaraç,vaig quedar molt contenta Toni Verges un gran fotograf,repetire segur ara amb la meva petita quan fagi el seu primer somnriure.Gracies.